Майно найбагатшого міністра з уряду Азарова повернули під арешт

Майно найбагатшого міністра з уряду Азарова повернули під арешт

Фото: УНІАН

Суд задовольнив клопотання ГПУ 2 лютого.

Майно колишнього Міністра екології та природних ресурсів України, заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Миколи Злочевського знову під арештом. Як повідомила прес-служба ГПУ, відповідне клопотання було задоволене 2 лютого.

У переліку заарештованого судом майна: домоволодіння загальною площею 922 кв м, земельну ділянку площею 0,24 га, садовий будинок загальною площею 299,8 кв м, садовий будинок на території Вишгородського району, садовий будинок площею 2312 кв м, земельну ділянку 0,0394 га, автомобіль "ROLLS-ROYSE PHANTOM", причіп КНОТТ 924-5014. Прокуратура запевняє, що зі списку не зникло жодного пункту.

ГПУ також пояснила, чому з майна Злочевського було знято арешт 25 грудня 2015 року. Як каже прокуратура, у грудні матеріали цієї справи було передано до Національного антикорупційного бюро України і саме в цей період було знято арешт. 27 січня у зв'язку із набранням чинності змін до КПК, це провадження повернули до ГПУ, і там одразу почали готувати подання про арешт майна.

Колишній міністр Злочевський підозрюється у незаконному збагаченні.

Санкції ЄС

Повʼязані теми:

Наступна публікація