На Чернігівщині пілоти літака дивом не підсмажилися на лінії електропередач і позбавили людей світла

На Чернігівщині пілоти літака дивом не підсмажилися на лінії електропередач і позбавили людей світла

Пілоти знеструмили 2 райони

Чоловіки народилися у сорочці.

Два пілоти на літаку АН-2 пошкодили високовольтну лінію електропередач, знеструмили 2 райони Чернігівщини, а самі не дістали ані подряпини. Літак найняли фермери для обробки угідь, у день аварії він здійснював оглядовий політ, — йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Надзвичайна ситуація була мало не кінцем світа для сорока семи населених пунктів. Люди запаслися свічками, адже ніхто не знав, як довго доведеться миритися із темрявою.

Без участі стихії 2 райони Чернігівщини в один момент лишилися без електропостачання. Аварія сталася на високовольтній лінії електропередач, посеред поля, на очах у людей.

Пастухи бачили, як сільськогосподарський літак різко зманеврував під високовольтною лінією. Два нижні проводи він зачепив хвостовою частиною. Вони розірвалися, пішли іскри. Довкола зникло світло. А літак піднявся вгору і полетів далі.

Небезпека була страшенна. Пілоти народилися в сорочці, підтверджують енергетики. Їх просто дивом не вразило струмом. Після пригоди літак, цілий і неушкоджений, сів на полі у сусідньому районі.

Пілота засліпило сонце, чи щось відволікло його увагу, очевидці роблять припущення. Пілоти дають свідчення правоохоронцям. За попередніми висновками, вони були тверезі. А помилка сталася через те, припускає замовник робіт, що вони квапилися якомога раніше завершити роботу.

Високовольтну лінію електропередач енергетики відновили. Зараз вони підраховують збитки і готуються позиватись на винуватців аварії.

Нагадаємо, що поблизу Москви у літака, який летів в Донецьк, тріснуло лобове скло.

Кореспондент ТСН Алла Скорик.

Два пілоти пережили жахливу аварію, а самі не дістали ані подряпини

Два пілоти пережили жахливу аварію, а самі не дістали ані подряпини

Повʼязані теми:

Наступна публікація