На Дніпропетровщині викрили групу поліцейських, які "кришували" наркобізнес

На Дніпропетровщині викрили групу поліцейських, які "кришували" наркобізнес

Фото: УНІАН

Замість того, щоб боротися з наркозлочинністю, вони її очолили.

У Дніпропетровській області викрили групу поліцейських, які займалися розповсюдженням наркотиків.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.

За її словами, організатором угруповання був начальник райвідділу поліції. Крім того, в нього входили старший оперуповноважений сектору кримінальної поліції та заступник керівника.

"Як встановили співробітники внутрішньої безпеки, тільки з однієї підконтрольної особи керівник підрозділу щомісяця отримував 5 тисяч гривень. І таких осіб було мінімум десять. Крім цього, поліцейські, учасники схеми, отримували відсоток з загальної прибутку", - повідомила Деканоїдзе.

Після контрольної закупівлі і затримання підозрюваних у них вдома провели обшуки. У них знайшли гроші в різній валюті, кліше для виготовлення грошових знаків, безліч вогнепальної і холодної зброї, патрони, запали до гранат, а також аудіо-відео записуючі пристрої і прилади для придушення GSM-сигналів.

Затриманих перевіряють на причетність і до інших злочинів.

Нагадаємо, 12 лютого в Одесі був затриманий працівник поліції при продажу наркотиків безпосередньо в будівлі патрульної поліції. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) КК.

Правоохоронці стверджують, що підозрювана збувала амфетамін навіть на робочому місці і вживала його сама. Якщо провину полісвумен доведуть, їй загрожує до 10 років ув'язнення і конфіскація майна,

 

У Дніпропетровській області викрито групу поліцейських, які "кришували" наркобізнес. Старший оперуповноважений з...

Опубліковано Khatia Dekanoidze 17 березень 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація