На Донеччині міста патрулюватимуть посилені наряди поліції

На Донеччині міста патрулюватимуть посилені наряди поліції

Фото: УНІАН

Співробітники поліції також контролюватимуть правопорядок на автошляхах та магістралях населених пунктів.

У Донецькій області збільшать кількість правоохоронців та посилять заходи безпеки.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіціі.

Такі заходи вирішили впровадити через початок випускних вечорів в області, а також в Маріуполі завтра, 18 червня, відбудуться масові заходи, присвячені визволенню міста від терористів. Аби не допустити порушень правопорядку, кількість правоохоронців збільшено до 1500.

"Закликаю вас відповідально поставитися до виконання службових обов'язків. На сьогодні важливим є забезпечення правопорядку, і ті превентивні заходи, які проводить поліція для недопущення вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, – це головна вимога до вас. Я буду особисто контролювати несення служби нарядами", – сказав заступник голови Нацполіції України – начальник ГУНП в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

В Україні з'явилась дорожня патрульна поліція

В Україні з'явилась дорожня патрульна поліція

Зазначається, що завтра у Маріуполі пройдуть урочистості, присвячені дню визволення міста від бойовиків. Про безпеку гостей заходу дбатимуть правоохоронці у тандемі з військовослужбовцями Нацгвардії України, а на вулиці виїдуть екіпажі патрульних.

Також Аброськін зазначив, що у тих населених пунктах, де відбудуться випускні вечори, сили поліції спрямовані на збереження правопорядку та недопущення вчинення правопорушень за участі неповнолітніх.

Крім того, за розпорядженням В'ячеслава Аброськіна в регіоні посилено заходи, спрямовані на недопущення ДТП з неповнолітніми. За 5 місяців по області травмовано 60 дітей, 1 загинула. Співробітники поліції, які відповідають за безпеку дорожнього руху, контролюватимуть правопорядок на автошляхах та магістралях населених пунктів.

Нагадаємо, в Україні з'явилася дорожня патрульна поліція – почали роботу понад 70 поліцейських, які патрулюватимуть траси міжнародного і національного значення.  У відомстві наголосили на недоречності порівняння функцій колишньої ДАІ і дорожньої патрульної поліції, оскільки це "абсолютно різні структури з різним принципом роботи".

Зазначається, що патрулювання забезпечуватиметься на 9 тис. км автодоріг. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація