На Одещині СБУ перекрила канал контрабанди психотропів на $ 10 мільйонів

На Одещині СБУ перекрила канал контрабанди психотропів на $ 10 мільйонів

Фото: pixabay.com

Правоохоронці вилучили 355 кг небезпечних пігулок. 

В Одеській області Служба безпеки України спільно з прикордонниками блокувала контрабанду психотропів на десять мільйонів доларів. Про це повідомляє прес-служба силового відомства.

Правоохоронці зупинили авто зловмисників на трасі "Одеса-Київ". Під час огляду машини співробітники спецслужби виявили 250 кг таблеток із вмістом психотропної речовини "каптогон". Силовикам вдалося з'ясувати, що наркотики до України привезли з Близького Сходу.

"Надалі ділки планували відправити психотропи до однієї з країн Європейського Союзу через міжнародний аеропорт "Бориспіль", - йдеться у повідомленні.

На Одещині #СБУ блокувала контрабанду психотропів на десять мільйонів доларів Співробітники Служби безпеки України спіл...

Опубликовано Служба безпеки України 7 сентября 2017 г.

Під час обшуків у місцях проживання трьох іноземців-контрабандистів, оперативники виявили ще 105 кг "каптогону". На чорному ринку такий товар коштує більше 10 мільйонів доларів.

Слідчими одеського управління СБУ відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, раніше на Донеччині прикордонники під час перевірки автомобіля вилучили 4,5 кг наркотиків. Заборонені речовини заховали у паливному баку. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація