"Офіційно немає в будівлі": СБУ не пустила адвоката до Чауса

"Офіційно немає в будівлі": СБУ не пустила адвоката до Чауса

Фото: Служби безпеки України

В СБУ заявили адвокату, що Чауса у них немає

Адвокат скандального екссудді Миколи Чауса Ростислав Кравець заявив, що його не пустили до будівлі СБУ, де начебто має перебувати затриманий.

Про це Кравець написав у Тelegram.

"До мене вийшов представник СБУ і повідомив, що офіційно Чауса немає в будівлі СБУ і тому вони не можуть виконати моє прохання про допуск до клієнта. Поки на цьому все. Свої координати я залишив. Думаю, якщо він офіційно з’явиться в СБУ, мені повідомлять", — зазначив адвокат.

Раніше НАБУ показали погоню за екссуддею Чаусом. Спецпризначенці Національного антикорупційного бюро "не можуть поділити" Чауса з СБУ.

Нагадаємо, 30 липня екссуддю Миколу Чауса, про нібито викрадення якого повідомили ще у квітні 2021 року, виявили в селі у Вінницькій області.

  • 3 квітня стало відомо, що у Молдові в Кишиневі викрали українського екссуддю Миколу Чауcа, справа якого в Україні тягнеться від 2016 року. Його звинувачують у хабарництві. 
  • Про те, що колишнього суддю викрали українські спецслужби, заявив адвокат Чауса.
  • Однак СБУ не коментує це питання, там відкрили кримінальне провадження за фактом зникнення у Молдові Чауса.  
  • Згодом президентка Молдови Мая Санду доручила якнайшвидше провести розслідування цієї справи. Своєю чергою глава МВС Молдови Павел Войку заявив, що Чауса викрали іноземці, які вже перетнули кордон з Україною.
  • Дружина українського екссудді Миколи Чауса Світлана звернулась із заявою до президента Володимира Зеленського з проханням втрутитися в пошуки її чоловіка.

Новини України: спецпризначенці НАБУ прибули до головного офісу СБУ у справі Чауса – що відбувається

Новини України: спецпризначенці НАБУ прибули до головного офісу СБУ у справі Чауса – що відбувається

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber

Повʼязані теми:

Наступна публікація