Прогноз погоди на 3 червня: в Україні похолодає, будуть грози та шквали

Прогноз погоди на 3 червня: в Україні похолодає, будуть грози та шквали

У суботу, 3 червня, в Україні дощитиме. / Фото: pixabay.com

Місцями пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

В суботу, 3 червня, в Україні стане прохолодніше. Температура повітря трохи опуститься, а також повернуться дощі та грози.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

У суботу в Україні будуть короткочасні дощі, місцями навіть з грозами. Вдень негода омине захід і північ країни. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Вдень місцями пориви вітру можуть сягнути 15-20 м/с.

Температура вночі в в більшості регіонів буде 12-17° тепла. Прохолоднішою ніч буде в західних та північних областях - лише +6-11°. Вдень повітря в регіонах прогріється до 23-28° вище нуля. У західних, північних, більшості центральних та Одеській областях буде прохолодніше - +17-22°. На високогір'ї Карпат протягом доби триматимуться 3-8° тепла.

Прогноз погоди в Україні на суботу, 3 червня / Фото: Укргідрометцентр

Погода в Києві та області

В області та столиці 3 червня буде мінлива хмарність. Вночі прогнозують короткочасний дощ, але вдень - без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

У столиці вночі буде 9-11° тепла, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +18-20°. Температура в Київській області вночі становитиме +6-11°, а вдень повітря прогріється до +18-20°.

Нагадаємо, перший місяць літа, червень, буде в Україні теплим. Очікується, що опади будуть у межах норми. Середня місячна температура буде в межах +18°-23°.

Читайте також:

Прогноз на літо: якою буде погода за словами синоптиків

Прогноз на літо: якою буде погода за словами синоптиків

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація