Сектанти Догнала проникли в Львівську облраду завдяки "Свободі"

Сектанти Догнала проникли в Львівську облраду завдяки "Свободі"

Сектанти Догнала намагалися зірвати сесію Львівської облради. / Фото: zik.ua

Релігійні фанатики намагалися зірвати голосування за початок видобутку сланцевого газу.

Релігійні фанатики з секти Іллі Догнала намагалися зірвати останнє засідання Львівської обласної ради, на якому відбулося голосування за початок видобутку сланцевого газу.

Як повідомляє телеканал ZIK, 5 жінок із секти потрапили до зали засідань облради і почали кричати: "Ганьба!". Жінок вивели із зали, і голосування таки відбулося. Однак залишилося запитання, як вони пройшли крізь охорону.

"Процедура входу людей, які не є депутатами і не є журналістами, абсолютно проста. Це коли депутат охоронцеві говорить, що це зі мною. Я особисто чув, депутати говорили, що Левко Дуда одного з них завів", - розповів депутат Львівської облради Юрій Підлісний.

Депутати-очевидці пригадують: коли сектанти з'явилися під вікнами сесійної зали, до виходу спустилися кілька свободівців. Джерела у правоохоронних органах теж повідомили журналістам телеканалу, що до облради догналітів завели саме депутати від партії "Свобода".

Самі ж свободівці заперечують це.

"Не знаю. Це якісь сектанти. Хто там кого куди вів, я не знаю. Але ці баби, що репетували, жодного відношення до нас, до мене не мають. В мене немає поки помічників", - заперечив свободівець Левко Дуда.

"Я сам підійшов поцікавився в них, чому вони сюди зайшли, як вони зайшли", - дивується інший свободівець Михайло Костюк.

Попри спротив "Свободи", яка є найбільшою фракцією Львівської обласної ради, за угоду про добування сланцевого газу обласні депутати таки проголосували і дозволили його видобуток.

Повʼязані теми:

Наступна публікація