Титушку видали липове журналістське посвідчення – ЗМІ

Титушку видали липове журналістське посвідчення – ЗМІ

Посвідчення Титушка виявилося несправжнім, стверджують ЗМІ / Фото: Українська правда

Одіозний хлопець отримав сфальсифіковане посвідчення працівника телестудії.

Журналістське посвідчення Вадима Титушка, згідно з яким він нібито працюватиме на телестудію "Діалог", несправжнє. 

Аналіз документації компанії ТОВ "Центр культури "Діалог", яка видала Титушку посвідчення, показав, що станом на 1 листопада 2013 року таке утворення не існувало у Державному реєстрі телерадіоорганізацій України, повідомляє сайт "Наші гроші".

"У реєстрі друкованих ЗМІ і інформагентств - "Діалога" (код ЄДР 37534584) - теж не було", - повідомляє видання, уточнюючи, що "це перше порушення закону".

Крім того, за ствердженням видання, В'ячеслав Дембровський, який підписував посвідчення Титушкові, вже не є директором "Діалога".


"На документах Титушка стоїть прізвище директора "Центру культури "Діалог" – "В. Дембровський". І підпис директора, який починається з букви "Д". Але з 2011 року директором ТОВ "Центр культури "Діалог" є Анна Найда, дружина засновника і генпродюсера цієї контори Армена Мартиросяна. Тому В'ячеслав Дембровський, який був директором "Діалогу" до серпня 2011 року, зараз не мав права підписувати офіційний документ у якості директора. Звісно, якщо справді вважати ці корочки офіційним документом", - повідомляє видання.

Як повідомлялося раніше, адвокат Вадима Титушка Оксана Шкода розповіла, що її підопічний вирішив стати ведучим на телебаченні

Повʼязані теми:

Наступна публікація