У Дніпрі в недобудові знайшли схованку з боєприпасами та гранатометом

Ще два схрони виявили на закинутих фермах області.

Невідомі облаштували схованку із зброєю та боєприпасами в одній із недобудов Дніпра.

Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

"В недобудові на одній з вулиць Дніпра оперативники знайшли сумку. В ній виявлено 11 гранат ВОГ-17 до гранатомета АГС-17 та гранатомет РПГ-26", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається ще дві закладки зі зброєю знайшли на закинутих фермах області. Так, один із "схронів" розташовувався у місті Нікополь, де під цеглою розваленої будівлі виявили чорний поліетиленовий пакет із 55 набоями різного калібру, 3 гранатами Ф-1, 3 гранатами РГД-5, 5 запалами до гранат, 5 протитанковими гранатами, 1 сигнальною міною та 1 гранатою ВОГ-17 до станкового гранатомета АГС-17.

"Під бетонною плитою покинутої ферми, розташованої у селі Василівка Межівського району, поліцейські знайшли третій схрон. У ньому виявлено гранатомет РПГ-18 та гранату РГД-5", - додали правоохоронці.

Наразі всі боєприпаси, зброя і вибухові пристрої вилучені працівниками слідчо-оперативних груп для проведення експертизи. Слідчі розпочали кримінальні провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Встановлюються особи, причетні до закладок зброї.

Нагадаємо, раніше СБУ на Одещині перекрила незаконний збут зброї та боєприпасів. Затримано чотирьох підозрюваних.

Повʼязані теми:

Наступна публікація