У Німеччині українських далекобійників побили за відмову випити горілки

У Німеччині українських далекобійників побили за відмову випити горілки

Фото: УНІАН

Внаслідок нападу українці отримали травми різного ступеня тяжкості.

У передмісті Мюнхена двох українських далекобійників побили колеги з Польщі. Конфлікт стався після того, як чоловіки відмовилися випити з іноземцями горілки.

Внаслідок нападу українці отримали травми різного ступеня тяжкості, а одного з потерпілих ушпиталили. Про це повідомляє Suddeutsche Zeitung.

Зазначається, що із пропозицією випити спиртного до двох далекобійників з України 47 та 60 років під час відпочинку підійшов 40-річний колега з Польщі. На відмову поляк розсердився та напав на чоловіків із залізною лозиною.

Українцям вдалося дістатися своїх автівок, однак, на допомогу полякові прийшов його приятель. Разом нападники витягли з кабіни одного з водіїв, якого побили ногами та спробували задушити рушником.

Зловмисників заарештували, нині вони перебувають під вартою. Попередньо, під час інциденту нападники перебували у стані алкогольного сп'яніння. 

Раніше у Деснянскому районі Києва двоє чоловіків побили 35-річного перехожого. Потерпілого з тяжкими травмами та забоями госпіталізували до лікарні, де згодом він помер. Нападників затримали, їм загрожує до десяти років ув’язнення. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація