Українців серед постраждалих в Непалі на даний момент немає - МЗС

Українців серед постраждалих в Непалі на даний момент немає - МЗС

На даний момент інформація про постраждалих громадян України відсутня / Фото: Reuters

МЗС збирає дані про громадян України, які перебувають на території країн, які постраждали під час землетрусу.

Згідно інформації від МЗС України українських громадян серед постраждалих під час землетрусу в Непалі станом на 15:00 за київським часом немає, передає прес-служба Міністерства.

"25 квітня в 9:11 за київським часом в Непалі були зафіксовані підземні поштовхи магнітудою 7.9 балів. З різних джерел надходять повідомлення про значну кількість загиблих і поранених. На даний момент інформація про постраждалих громадян України відсутня. МЗС України та Посольство України в Індії беруть оперативні заходи з надання необхідного сприяння нашим громадянам, які можуть перебувати в постраждалих районах ", - наголошується в повідомленні.

З метою отримання екстреної допомоги або для забезпечення невідкладного реагування на будь-яку наявну інформацію про можливе перебування наших співвітчизників на території Непалу і сусідніх країн, постраждалих в результаті землетрусу, громадянам України слід звертатися на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38 (044) 238 16 57, в Посольство України в Індії за телефоном: +918826297218, emb_in@mfa.gov.ua або в Почесне консульство України в Непалі + 977-1-441-6544, + 977-1-441-6767 (адреса - House No . 122, Bhagwan Marg, NarayanChour, Naxal, Kathmandu, Nepal).

Нагадаємо, що 25 квітня в Непалі в результаті підземних поштовхів не менше 2300 осіб загинули. Уряд Непалу оголосив режим надзвичайного стану в регіонах країни, постраждалих від землетрусу. Раніше повідомлялося після нищівного землетрусу в Непалі на зв'язок не виходять 17 українців.

Тисячі непальців ночували просто неба, побоюючись повертатися у оселі

Тисячі непальців ночували просто неба, побоюючись повертатися у оселі

Повʼязані теми:

Наступна публікація