Україну накриють грозові дощі: прогноз погоди на 28 травня

Україну накриють грозові дощі: прогноз погоди на 28 травня

Фото: УНІАН

В країні буде хмарно з проясненнями.

У четвер, 28 травня, Україну накриють дощі, буде хмарно з проясненнями.

Про це повідомляє Укргідрометцентр. 

Синоптики прогнозують дощі: вдень місцями з грозами. Вночі опади будуть у південно-східній частині країни. Вдень - у більшості північних, центральних областей. Одеській та Миколаївській областях значні дощі. Вночі на заході та півночі країни невеликий дощ.

Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Вдень на Лівобережжі пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Температура повітря вночі +6 +11 градусів. Вдень повітря прогріється до +14 +19. Тепліше буде у східних та південно-східних областях. Там стовпчики термометрів піднімуться до +21 +26.

Фото: Укргідрометцентр

У Києві 28 травня буде хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий дощ, вдень - значний. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі близько +10. Вдень буде до +15 +17.

У Київській області вночі місцями невеликий дощ. Вдень - значний, місцями з грозою. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі +6 +11. Вдень +14 +19.

Як повідомлялося, синоптики прогнозують, що цьогорічний червень буде на один-півтора градуси теплішим, ніж попередні. В Укргідрометцентрі констатують, що в червні збільшується грозова діяльність, спостерігаються град, шквали, сильні дощі та зливи.

Метеозалежність: які циклони накрили світ і коли до України прийде довгоочікуване тепло

Метеозалежність: які циклони накрили світ і коли до України прийде довгоочікуване тепло

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація