В Одесі автівка влетіла в зупинку: є поранені

Щонайменше чотири особи постраждали.

У вівторок, 10 листопада, в Одесі на проспекті Небесної Сотні в районі "Сітіцентру" машина на великій швидкості врізалася в зупинку громадського транспорту, де стояли люди.

"Повідомлення про те, що автомобіль "Toyota" в’їхав у зупинку громадського транспорту, на якій були люди, надійшло до поліції о  18:30. Зараз на місці події працюють поліцейські, обставини аварії встановлюються", — йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Одеської області.

Щонайменше чотири особи постраждали, пише "Думська".

За попередніми даними, водій авто був тверезим.

Наразі проспект Небесної Сотні в районі, де сталася аварія, довелося перекрити. Патрульні регулюють рух і перенаправляють транспорт на інші вулиці.

За даними Telegram-каналу "Одеса INFO", зіткнення відбулося на швидкості близько 90-120 км/год, а серед постраждалих — 17-річна дівчина, у якої відкритий перелом ноги.

Тим часом у Києві байк на великій швидкості збив пішоходів. Люди переходили дорогу на зелене світло, аж раптом у них влетів мотоцикліст. Постраждали троє, їх шпиталізували із серйозними травмами. Допомога медиків знадобилась і самому байкеру та його пасажирці. Водій керував елітним мотоциклом Harley Davidson. За інформацією джерел ТСН, він працює в СБУ. І перед тим, як збив пішоходів, іще й протаранив автомобіль, а потім утік із місця аварії. У СБУ та ДБР цього поки що не підтверджують, але й не спростовують. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація