В Одесі іноземець викрав з машини бізнес-леді 800 тисяч грн готівки

В Одесі іноземець викрав з машини бізнес-леді 800 тисяч грн готівки

Фото: Національний банк України

Він встиг витратити кошти за кілька днів.

В селі Нерубайське Біляївського району Одеської області іноземець пограбував машину жінки-підприємця, він поцупив 800 тисяч гривень готівкою, проте радів не довго, правоохоронці затримали його вже за кілька днів у Одесі. 

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Пограбування сталося, коли жінка перебувала в магазині. Зловмисник заліз в її незамкнений автомобіль, звідки викрав сумку з документами, мобільними телефонами та великою сумою грошей – понад 800 тисяч грн. Потім швидко сів в іномарку, яка на нього чекала та зник з місця події. Потерпіла одразу звернулася до поліції.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили автомобіль, на якому правопорушник втік. Через кілька днів зловмисника – громадянина однієї з країн Східної Європи – затримали в Одесі. У нього вилучили документи потерпілої, інше викрадене майно він встиг реалізувати, а гроші витратити.

Правоохоронці оголосили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація