Вибух на Чернігівському полігоні забрав життя харків'ян

Вибух на Чернігівському полігоні забрав життя харків'ян

Вибух на Чернігівському полігоні забрав життя харків'ян

Загинули двоє військовослужбовців, іще один важко поранений.

Двоє військових загинули і один був поранений унаслідок вибуху на військовому полігоні в Чернігівській області. Трагедія сталася біля селища міського типу Гончарівське, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Інцидент стався під час перерви в обладнанні полігона, повідомляють у Генштабі. На неперевіреній ділянці полігона, де розташовуються поля для мішеней, військові палили багаття.

Всі потерпілі – солдати строкової служби. Їх терміново евакуювали до лікарні. Двоє з них, 1995 року народження, призвані з Харківщини, померли від травм. Третій боєць у тяжкому стані, за його життя борються лікарі.

Що саме розірвалось у той момент, достеменно невідомо. На місці працюють правоохоронні органи і спеціальна комісія, які вивчають усі обставини трагедії.

"Сьогодні зранку робоча бригада у кількості 30 військовослужбовців виконувала планові роботи на полі на полігоні, що розташований біля Гончарівська Чернігівської області. Під час виконання робіт троє військовослужбовців розпалили багаття, стався вибух невідомого вибухового предмету. Мишеневе поле – досить небезпечна територія, і розводити багаття там можна лише у визначених місцях. Наскільки відомо попередньо, багаття розводилось у невстановленому місці", - розповів речник Генштабу Владислав Селезньов.

Як уже повідомлялося, постраждалих унаслідок вибуху евакуювали до лікарні в Чернігів. За фактом подій, внаслідок яких загинули українські військові, розпочато кримінальне провадження.

На Чернігівському полігоні стався вибух

На Чернігівському полігоні стався вибух

Повʼязані теми:

Наступна публікація