Зима наближається: синоптики прогнозують останні дні тепла

Зима наближається: синоптики прогнозують останні дні тепла

Фото: УНІАН

Від 21 листопада температура піде на спад.

Синоптики прогнозують останні дні тепла. У вівторок та середу українці ще можуть насолодитися плюсовими позначками на термометрах. Утім, від четверга, 21 листопада, температура піде на спад, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Першому "дістанеться" cходові країни. Вночі там похолодає до -3, -8. Наприкінці тижня температура опуститься до -11.

Надалі холоди накриють усю Україну аж до Карпат. Удень, щоправда, буде тепліше. У більшості областей стовпчики термометрів балансуватимуть коло нуля градусів.

Сніг, обіцяють синоптики, українці також навряд чи побачать цього тижня. Хоча цієї осені природа уже не раз дивувала, але чергового бабиного літа все ж чекати не варто.

До -13 градусів: в Україну суне похолодання

До -13 градусів: в Україну суне похолодання

"Під кінець місяця може дещо підвищиться температура на два-чотири градуси. Потім знову знизиться. Звичайно, будуть коливання. В грудні, думаємо, буде більш зимова погода, середньодобова перейде через нуль і ми матимемо вже зиму", - каже Наталія Голеня, синоптик Укргідрометцентру.

Як повідомлялося раніше, державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про погіршення погодних умов - очікують густий туман. Туман очікують 19 листопада вночі, а також у першій половині дня в більшості областей України. Синоптики прогнозують видимість 200-500 метрів. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Повʼязані теми:

Наступна публікація