Зникле у Києві молоде подружжя знайшли мертвим у сусідній області

Зникле у Києві молоде подружжя знайшли мертвим у сусідній області

ki.ill.in.ua

Обставини загибелі пари з'ясовуються.

Зникле у Києві молоде подружжя Зубенків знайшли мертвим у Чернігівській області.

Про це повідомляє Високий вал.

Сімейну пару Віталія та Ольгу Зубенків, про зникнення яких днями стало відомо у соцмережах, знайшли мертвими.

Повідомляється, що тіла виявили на Чернігівщині, всі обставини події з'ясовуються.

Рідні та друзі пари почали бити на сполох кілька днів тому, коли Віталій та Ольга разом зникли. Як повідомили у соцмережах, у подружжя з дому нічого не зникло, окрім телефонів та внутрішніх паспортів.

Телефони пари не відповідали.

21 червня ввечері жорстоко вбите подружжя знайшли на покинутій свинофермі у селі Шаповалівка. Тіла із численними ножовими пораненнями були закопані на території ферми. 

Згодом поліція опублікувала офіційне повідомлення про знайдене подружжя: "Вчора ввечері, 21 червня, столичні оперативники виявили чоловіка та жінку мертвими: тіла із ознаками насильницької смерті були закопані неподалік від села у Чернігівській області. У рамках відкритого кримінального провадження проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, які можуть бути причетні до вбивства молодих людей".

Нагадаємо, на Київщині пенсіонер до смерті забив невістку зварювальним пристроєм. Родинний обід на Київщині закінчився трагедією. 78-річний свекор убив 44-річну невістку. Разом убивця та його жертва ходили перед обідом на свіжому повітрі в магазин за горілкою – це було востаннє, коли жінку бачили живою. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація