Українські військові звільнили Соледар

Українські військові звільнили Соледар

Сили АТО продовжують звільнення Донбасу / Фото: УНІАН

У відвойованих містах знайдено багато російської зброї та затримано чимало терористів.

Сили АТО взяли під контроль місто Соледар у Донецькій області. Повернуто державну владу також до населеного пункту Георгіївка в Луганській області.

"Сили АТО увійшли в три міста Донецької області – Дзержинськ, Рубіжне та Соледар", - ідеться в повідомленні РНБО України.

Військові локалізують і знищують залишки терористичних бандформувань у звільнених містах.

"В результаті швидких і безкомпромісних дій підрозділів Збройних сил затримано велику кількість бойовиків, а також зброї та боєприпасів російського виробництва. Зараз відбувається звільнення території міста від вибухонебезпечних речовин, зброї та мін", - інформує інформаційно-аналітичний центр РНБО.

Там підкреслюють, що Георгіївка є стратегічно важливим пунктом, де поєднуються дороги з Алчевська, Ровеньок і Краснодона.

"Таким чином, українські військові перекрили канал постачання зброї і боєприпасів терористам, які поки знаходяться в Луганську", - наголошується в повідомленні.

У РНБО також підкреслили, що на території Росії у Брянській області поблизу кордону з Україною було зафіксовано рух колони з близько 30 танків і значне угруповання бронетехніки поблизу населеного пункту Новошахтинск Ростовської області.

Як уже повідомлялося, сили АТО зачищають звільнений Дзержинськ від терористів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація