Оригінальний кліп криворізької групи підірвав інтернет

Оригінальний кліп криворізької групи підірвав інтернет

Фото: YouTube

Ролик вже подивилися чверть мільйона користувачів.

Історія кліпу розвивається на 14 гаджетах. / Фото: YouTube
Українсьска інді-рок група "Brunettes Shoot Blondes" з Кривого Рогу зняла оригінальний кліп на свою пісню "Knock Knock", який вже встиг підірвати інтернет.

На момент написання замітки, ролик на YouTube зібрав вже майже 300 тисяч переглядів. Хоч в мережу він і потрапив ще 17 вересня, але тільки зараз активно почав поширюватися інтернет-юзерами.

Події кліпу розгортається на 14 "яблучних" гаджетах - телефонах, планшетах і ноутбуках. Продуманість відео і сама історія зачаровують буквально з перших кадрів.

Як розповів ТСН.ua один із учасників групи Андрій Ковальов, відео знімалося одним дублем, однією камерою, без монтажу і без домальовок.

"Ми з хлопцями обговорювали ідеї майбутніх кліпів, і випадково виникла ідея зробити щось з гаджетами, моніторами, де персонажі б перестрибували з одного в інший", - розповідає Андрій.

"Потім ми придумали, як це все зробити в реальному часі. Якщо розрахувати синхронізацію всіх цих пристроїв, їх можна одночасно запустити, і вони разом будуть грати. Відштовхуючись від цієї технології, ми почали розписувати сценарій, робити розкадрування", - розповідає Андрій.

За словами учасника групи, яка існує з 2010 року, розробкою ідей займалися самі хлопці з бенду, а вже аніматори малювали картинки і оживляли їх. Робота над реалізацією зайняла у хлопців кілька місяців.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація