Бойовики двічі порушили режим припинення вогню у районі Авдіївки - ООС

Бойовики двічі порушили режим припинення вогню у районі Авдіївки - ООС

Фото: УНІАН

Бойових втрат внаслідок ворожих пострілів не було.

Протягом минулої доби, 18 жовтня, у районах відповідальності українських бригад зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС.

Зазначається, що окупанти двічі порушили режим припиненя вогню на ділянці у районі Авдіївки. Там обідній час ворог вів вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. Ввечері бойовики застосували автоматичний станковий гранатомет.

Постріли не становили загрози українським військовослужбовцям, тому на провокативні дії противника зброю не застосовували, йдеться у зведенні. Бойових втрат і поранень унаслідок ворожих пострілів не було. У штабі наголошують, що ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою українськими воїнами.

Від початку поточної доби, 19 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша. Водночас українські воїни не втрачають пильності та готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника.

Як повідомлялося, Україна веде підготовку до чергового розведення військ на чотирьох напрямках на Донбасі, а також до 10 листопада готується відкрити два контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) у районі населених пунктів Щастя й Золоте. Про це заявив віцепрем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Повʼязані теми:

Наступна публікація