Бойовики на Донбасі обстріляли українські позиції з гранатометів

Бойовики на Донбасі обстріляли українські позиції з гранатометів

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Втрат протягом минулої доби серед українських захисників не було.

На Донбасі упродовж 13 лютого бойовики двічі порушили режим припинення вогню. Бойових втрат серед українських воїнів не було.

Про це вранці 14 лютого повідомив пресцентр операції Об’єднаних сил. 

Так, поблизу населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська обстрілювали українські позиції з підствольних гранатометів. Таку ж зброю противник використав проти воїнів ООС і біля Старогнатівки.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. На обстріли зі сторони противника наші воїни давали адекватну відповідь. Бойових втрат серед наших захисників не було.

Від початку поточної доби, 14 лютого, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами. Станом на зараз порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, протягом 12 лютого в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню. 

Як відомо, 11 лютого на Донбасі в результаті дій бойовиків двоє українських військових загинули. А 12 лютого біля Павлополя на невідомому пристрої підірвався український військовослужбовець. 

Новини України: на передові позиції ворога прибули інженерно-саперні підрозділи Росії

Новини України: на передові позиції ворога прибули інженерно-саперні підрозділи Росії

Повʼязані теми:

Наступна публікація