На Донбасі бойовики здійснили 20 збройних провокацій

На Донбасі бойовики здійснили 20 збройних провокацій

Фото: Getty Images

Вчора вдень відбулось незначне вогневе зіткнення.

На Донбасі з 18 години вчорашнього дня бойовики здійснили майже 20 спроб спровокувати українських захисників на відкриття вогню у відповідь. 

Як повідомляє штаб АТО, бандити обстрілювали наші позиції зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметі та гранатометів в районі Пісків, Мар'їнки, Зайцевого, Новгородського, Луганського та Кодеми.

"До опівночі, використовуючи 82-мм міномети, бойовики вдавались до збройних провокацій проти сил АТО у Красногорівці та двічі у Новгородському.  Ввечері підступно поцілити наших воїнів у Новгородському, Луганському та Пісках намагались ворожі снайпери", - кажуть у штабі.

Також вчора близько 22 години у повітряному просторі тимчасово окупованого Донецька було зафіксовано проліт БПЛА противника.

"За уточненими даними, вчора вдень відбулось незначне вогневе зіткнення із малочисельною групою загарбників в районі Луганського. Бійці сил АТО були змушені відкрити вогонь зі стрілецької зброї та ворог відступив", - додали силовики.

Нагадаємо, що бойовики зосередили вогонь на Донецькому напрямку.

 

З 18 години вчорашнього дня бойовики проросійських незаконних збройних формувань здійснили майже 20 спроб спровокувати ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 17 декабря 2015 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація