Окупанти двічі порушили новорічну тишу на Донбасі

Окупанти двічі порушили новорічну тишу на Донбасі

Фото: ТСН.ua

Важкого озброєння застосовано не було.

Із настанням новорічного перемир’я в зоні проведення Операції Об’єднаних сил на Донбасі повна тиша не запанувала, але кількість атак проросійських найманців суттєво зменшилася. Про це повідомляють у прес-центрі штабу ООС в традиційному вечірньому зведенні.

Зведення станом на 18:00 29 грудня 2018 року #ООС #операція_ОС #вечірнє_зведення Протягом поточної доби, станом на...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Субота, 29 грудня 2018 р.

За даними військового командування, в суботу станом на 18:00 годину режим припинення вогню було порушено двічі. "Позиції наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем в районі селища Залізне на Горлівському напрямку, а також в районі населеного пункту Гнутове на Маріупольському напрямку", - конкретизували в штабі.

Майже 200 бійців десантно-штурмових військ вирушили в зону ООС для виконання бойових завдань

Майже 200 бійців десантно-штурмових військ вирушили в зону ООС для виконання бойових завдань

При цьому російські окупаційні війська не використовували заборонене Мінськими угодами важке озброєння. "Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби немає. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - доповіло командування операцією.

Як повідомлялося, протягом минулої доби після оголошення святкового перемир'я російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню, втрат серед  українських силовиків немає.

Повʼязані теми:

Наступна публікація