Українські військові закріпилися на позиціях впритул до Донецька – штаб ООС

Українські військові закріпилися на позиціях впритул до Донецька – штаб ООС

Фото: УНІАН

Піхотинці з "королівської" бригади облаштували позиції на околиці Мар'їнки.

Піхотинці 24-ї окремої механізованої бригади ім. Короля Данила закріпилися на позиціях на околицях Мар'їнки і наблизилися впритул до Донецька.

Про це 12 червня повідомив прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Близько місяця тому українські військові обладнали низку спостережних постів на околицях Мар'їнки. Після того вони щодня розбудовували та укріпляли позиції і зараз, на напрямку у бік окупованого селища Олександрівка, зведено повноцінні опорні пункти підрозділів.

"Завдяки зміцненню позицій підрозділи операції Об'єднаних сил надійно контролюють визначену ділянку відповідальності фактично впритул до Донецька. Відстань між позиціями сил ООС та російськими окупаційними військами на цьому напрямку подекуди складає усього декілька сотень метрів", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, протягом 12 червня на передовій на Донбасі проросійські бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Під час обстрілів втрат серед українських військовослужбовця не зафіксували.  

Як до нових мінських тез ставляться українські військові на фронті

Як до нових мінських тез ставляться українські військові на фронті

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація