Військові на Донбасі захопили безпілотник РФ

Військові на Донбасі захопили безпілотник РФ

Військові на Донбасі захопили безпілотник РФ

Українські захисники перехопили та посадили безпілотник бойовиків.

Бійці Операції об'єднаних сил в небі Приазов'я на Донбасі захопили безпілотник російських військових. Про це повідомляє прес-центр ООС.

Зазначається, що безпілотних приземлили у середу, 23 січня.

"Після обстеження військовими інженерами апарат був переданий фахівцям для ідентифікації та подальшого вивчення. Встановлено, що безпілотний літальний апарат - "Гранат-2" виробляється підприємствами військово-промислового комплексу Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

Українські військові за складу ООС "приземлили" російський БПЛА

23 січня військовослужбовці Збройних Сил України зі складу Операції Обʼєднаних сил за допомогою радіотехнічних засобів виявили в небі Приазовʼя безпілотний літальний апарат. Застосовуючи засоби радіотехнічної боротьби, військові перешкодили польоту апарату, приземлили його, потім знайшли та вилучили. Після обстеження військовими інженерами апарат був переданий фахівцям для ідентифікації та подальшого вивчення. Встановлено, що безпілотний літальний апарат – «Гранат-2» виробляється підприємствами військово-промислового комплексу Російської Федерації. Даний тип апаратів активно поставляється до незаконних збройних формувань так званих ЛНР та ДНР. Використовується для проведення розвідки та корегування вогню артилерії. Конкретно цей БПЛА вже не буде працювати в інтересах агресора. Уся інформація з цифрових носіїв буде ретельно вивчена і проаналізована. Вилучений безпілотний літальний апарат є черговим доказом підтримки Російською Федерацією діяльності незаконних збройних формувань на території ОРДЛО, які тероризують обстрілами мирних мешканців населених пунктів, що знаходяться неподалік лінії розмежування. Рухаємося далі! Разом переможемо! Слава Україні! #ООС #Операція_ОС

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Четвер, 24 січня 2019 р.

Уточнюється, цей тип апаратів активно поставляється бойовикам т.зв. "ЛНР" і "ДНР" для проведення розвідки і коректування вогню артилерії.

Нагадаємо, 9 січня військовослужбовці арсеналу Збройних сил України знешкодили безпілотник, який помітили за декілька кілометрів від військового об'єкта.

На Донбасі армійці збили дрон бойовиків, оснащений вибухівкою

На Донбасі армійці збили дрон бойовиків, оснащений вибухівкою

Повʼязані теми:

Наступна публікація