Запасів води в Авдіївці залишилося на три дні

Запасів води в Авдіївці залишилося на три дні

Фото: УНІАН

Місто потерпає від наслідків обстрілу бойовиків.

Внаслідок влучань важких снарядів в житлові квартали Авдіївки згоріли кілька будинків. Один із них належав чоловікові, якому в 2014 році під час обстрілу на вулиці відірвало ногу, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Інваліда ледве встигли винести з палаючої хати рідні. Пожежні приїхали швидко, але нічим допомогти не змогли – будівля вигоріла вщент. Місцеві жителі зауважують, що мішенню була залізнична колія та лінії електромереж біля неї. Міни прилетіли з боку розв'язки на Яснувату. "Вони просто намагаються відрубити світло, щоби більше паніки було в людей", - припускають військові.

Авдіївка знову залишилась без світла

Авдіївка знову залишилась без світла

Світла в місті і без того немає вже добу, а запасів води залишилося на три дні. Напередодні кілька снарядів влучили в Донецьку фільтрувальну станцію, яка міститься в так званій "сірій" зоні і подає воду в Авдіївку, а також в окуповані Донецьк і Ясинувату. Військові кажуть, обстріляв станцію противник. "У нас було радіоперехоплення, що вони самі влучили в ДФС. Їхнє начальство кричало на той розрахунок! Вони заявляють, що це ми, але реально є запис, що вони поцілили самі", - стверджує заступник командира 72 бригади Олександр Самарський.

Щоби в Авдіївці знову з'явилися вода та світло — потрібна тиша. Адже лагодять комунікації цивільні ремонтники, які на лінію вогню поїдуть лише за умови гарантованого перемир'я.

Кореспондент ТСН Мар'яна Бухан

Повʼязані теми:

Наступна публікація