
Рецепти пісного меню: як приготувати гарбуз в лимонній карамелі
Смачним і корисним гарбузом ви можете посмакувати у піст.
Смачним і корисним гарбузом ви можете посмакувати у піст.
Для приготування мафінів необхідні складники, які знайдуться на будь-якій кухні.
Такий рецепт урізноманітнить ваше меню під час Великоднього посту.
Бадріджані - це смачна і ситна страва грузинської кухні.
Такою стравою можна урізноманітнити меню під час Великоднього посту.
У цих цукерках немає ні грама тваринного жиру, жодних яєць, молока або вершків.
Основою для приготування локшини є манна крупа.
Для приготування солянки можна використовувати печериці, але набагато смачніше виходить солянка з лісовими грибами.
Смачні, ароматні, з хрусткою скоринкою, хлібні палички доповнять ваш стіл не тільки у піст.
Ароматні італійські коржі нікого не залишать байдужими і стануть відмінною заміною магазинного хліба.
Їжа у Великий піст може бути, як корисною, так і смачною.
Навіть в пост раціон може бути не тільки ситним, але і смачним.