General Motors подала до суду на Fiat-Chrysler

General Motors подала до суду на Fiat-Chrysler

Фото: Associated Press

Концерн звинувачують у корупції.

Компанія General Motors подала в Америці до суду на Fiat-Chrysler, звинувативши концерн у корупції.

Про це повідомляє AutoWeek з посиланням на інформацію від GM.

За словами GM, Fiat-Chrysler (FCA) сплатив мільйони доларів хабарів, щоб отримати багато переваг і поступок у "веденні переговорів, виконання і управління трудовими договорами". Як наслідок General Motors, начебто, зазнала великої шкоди в результаті несправедливих витрат на робочу силу і втрат експлуатаційних вигод, які втратив американський виробник.

GM стверджує, що докази про винуватість Fiat-Chrysler виплили назовні завдяки розслідуванню, проведеному прокуратурою США в Східному Мічигані.

Концерн FCA оголосив, що претензії General Motors – це не що інше, як "марна спроба відвернути увагу від власних проблем компанії, з якими їй доводиться стикатися".

Альянс заявляє, що твердо стоїть на ногах, і вказує, наприклад, на пропоноване злиття з Peugeot-Citroen, компанією, яка тільки що купила Opel в GM. Автомобільний гігант також називає спробу GM "дивовижною, необґрунтованою і незвичайною".

Разом з тим, Fiat-Chrysler каже, що робить все можливе, щоб вирішити цю проблему "правильним чином і через правильні канали".

Поки що розслідування навколо скандалу триває.

Нагадаємо, що Каліфорнія припинить купувати авто Toyota, Fiat-Chrysler і GM. Автогіганти підтримали політику Трампа з обмеження прав штату на регулювання викидів від авто.

Повʼязані теми:

Наступна публікація