Стало відомо, коли нова Skoda Fabia з'явиться в Україні

Стало відомо, коли нова Skoda Fabia з'явиться в Україні

Стало відомо, коли нова Skoda Fabia з'явиться в Україні

Фото: skoda-storyboard.com

Вона буде доступна в трьох комплектаціях.

Нещодавно компанія Skoda офіційно презентувала Fabia четвертого покоління.

Як з'ясувалося, ця модель буде представлена й на українському ринку. Про це повідомив офіційний дистриб’ютор автомобілів чеської марки в Україні, передає Auto24.

Зазначається, що в Україні автомобіль буде доступним наприкінці року в комплектації Active, Ambition і Style тільки з трициліндровими двигунами 1,0 MPI EVO 48 кВт (65 к.с.) та 59 кВт (80 к.с.) і 5-ступеневою МКПП.

Фото: skoda-storyboard.com

У Європі для Fabia, своєю чергою, передбачено пʼять бензинових двигунів потужністю від 48 кВт (65 к.с.) до 110 кВт (150 к.с.). Також для європейських покупців доступна автоматична трансмісія. Дизельні або газові двигуни та гібридні силові установки для нової Fabia не пропонуються взагалі.

Для нової Škoda Fabia пропонується вибір з девʼяти кольорів кузова: два кольори металік Phoenix Orange та Graphite Grey дебютують для бренду і модельного ряду відповідно. Сірий металік Graphite Grey та Black Magic з перламутровим ефектом також можна обрати для контрастного покриття даху, дзеркал заднього огляду і окантовки решітки радіатора.

Щодо розмірів, то нова Skoda Fabia на 111 мм довша (4 108 мм) та на 48 мм ширша (1 780 мм) порівняно з третім поколінням Fabia. А колісна база виросла до 2 564 мм (+94 мм). Обсяг багажника під полицею виріс з 330 до 380 літрів, а зі складеним заднім рядом сидінь - від 1 150 до 1 190 літрів. Запропоновано колеса діаметром від 14 до 18 дюймів.

Найпотужніша Fabia може розігнатися до "сотні" за 7,9 с і набрати максимальні 225 км/год.

Повʼязані теми:

Наступна публікація