4-річний Владик потребує вашої допомоги

4-річний Владик потребує вашої допомоги

4-річний Владик потребує вашої допомоги

Хлопчик має займатись із реабіліатологами, але у родини бракує коштів.

Діагноз ДЦП не дає Владику розвиватись, як однолітки, і всі навички, які даються дітям від народження, йому доводиться здобувати через зусилля і з допомогою реабіліатологів.

«Історія Владика розпочалася одразу після народження. Це була цілком здорова і бажана вагітність. Проте під час пологів щось пішло не так, і дитина народилася без ознак життя, хлопчик не закричав. В районній лікарні лікарі сказали, що це плевмонія, і це не так страшно як здається. Вже після приїзду реанімації обласні неонатологи діагностували асфіксію. Далі 10 днів штучної вентиляції легень і тижні патології новонароджених», - розповідає мама Владика.

Коли малюка виписали з лікарні, почалися реабілітації, щоб зменшити вплив таких подій.

«Реабілітація для Владислава - це його життя, а ми постійно шукаєм кращих реабілітологів і спеціалістів. Зараз Владу 4 роки, він не сидить, не стоїть, не говорить, але він дуже розумний і все розуміє. Зараз йому постійно потрібно займатися з фізичним реабілітологом, логопедом, психологом, корекційним педагогом, і для нього важливо не переривати лікування, бо за довгої перерви в дитини посилюється спастика і навички втрачаються», - розповідає мама малюка.

Лікарі однозначні – життя малюка можна покращити і дати шанс на більш самостійне майбутнє. Але потрібна безперервна допомога спеціалістів, а на це треба десятки тисяч гривень. Батьки за роки лікування вичерпали свої фінансові можливості, тож просять про допомогу.  

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168742727861407

Пророк Вікторія Віталіївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація