Галина благає допомогти їй зібрати кошти на трансплантацію нирки

Галина благає допомогти їй зібрати кошти на трансплантацію нирки

Більше 65 тисяч доларів потрібні на операцію.

Макуха Галина від народження мала діагноз полікістоз нирок. Проте 5 років тому ситуація зі станом здоров'я жінки різко почала погіршуватись, дослідження показали, що права нирка не працює, а ліва працювала лише на 30%. А вже цієї осені нирки перестали працювати повністю і почалась інтоксикація організму.

«Лікарі на основі консиліуму вирішили, що нирки треба видаляти, тому що можуть загноїтись кісти. Полікістоз не лікується. Кісти наростають з швидкою прогресією. Цей процес не можливо зупинити. Це генетичний збій організму», - розповідає Галина.

Лікування  хвороби не існує, лише відтягує неминучу пересадку органу – це єдиний спосіб повернутись до нормального, повноцінного життя.

«Зараз я не можу вживати рідини більше ніж 1 літр на день (це і супи, і рідина у фруктах чи овочах), треба підраховувати випиті грами. Ну і в туалет теж не ходжу. Через день апарат забирає рідину. Але позиви сечового міхура є. Ти хочеш в туалет, але не можеш сходити… Брестська клініка поставила ціну за трансплантацію 65 400 тис. доларів. В цю суму входить повне обстеження, ставлять на чергу та роблять пересадку», - розповідає Галина і просить небайдужих людей допомогти їй зібрати необхідну суму.

Реквізити для допомоги:

Номер картки Приватбанку 5168 7555 3224 1615

Макух Галина Богданівна

Єврорахунок 5168 7573 5841 5547

Повʼязані теми:

Наступна публікація