Нікіта потребує допомоги

Нікіта потребує допомоги

Хлопчику потрібна тривала і дорога реабілітація.

Басовський Нікіта народився під час важких пологів. Дитина постраждала від асфіксії тяжкого ступеня, був у комі два тижні, на штучній вентиляції легенів. Як наслідок, у рік Нікіті поставили діагноз – ДЦП, спастичний церебральний параліч, епісиндром, затримка стато-кінетичного і психомовного розвитку.

Батьки наполегливо займалися з малюком і це дало свої результати. А додаткові медикаменти дали позитивний результат у психомовному розвитку дитини.

"На жаль, Нікіта потрапив до реанімації і зараз дуже необхідно максимально його відновити. В перші дні він нікого не впізнавав, ні на що не реагував, зараз стан стабілізувався, але залишилась агресія та проблеми зі сном. Після логопедичного масажу Нікіта почав їсти більш тверду їжу, з'явились навички жування та ковтання, хоча раніше Нікіта їв всю їжу лише через блендер, та дуже захлинався. Дуже прошу нас підтримати, без допомоги небайдужих нам не впоратись, на вересень ще запланована реабілітація у Львові, затрати колосальні! Будь ласка, підтримайте", - просить мама хлопчика. 

Реквізити для допомоги:

№ картки ПриватБанку 4731 2191 1374 5370

Басовська Вікторія Володимирівна

https://www.facebook.com/groups/1854633938192044/

Повʼязані теми:

Наступна публікація