Негайної допомоги потребує Максимко

Негайної допомоги потребує Максимко

Негайної допомоги потребує Максимко

Дитині потрібне коштовне лікування.

Ще 2016 року тоді 4-річному Максиму Ковальову діагностували лімфобластний лейкоз. Наполеглива боротьба за здоров'я дитини, і хвороба відступила на кілька років. Але зараз повернулась знову, ще у більш агресивній формі.  

"Лікування проходимо в гематологічному відділенні 16 ГКДБ міста Харкова. Лікарі пропонують протокол із 10 блоків хіміотерапії і не виключають трансплантацію кісткового мозку, питання залишається відкритим, все залежить від підсумків подальшого лікування. Максим вже пройшов перший блок хіміотерапії, що призвело до панкреатиту та постійної блювоти. Ускладнює лікування виявлений 2016 року гепатит В, який ми довгий час лікували в Києві", - розповідає мама хлопчика.

Для родини все лікування пройти знову важко морально, але вони готові до нового випробування, та ось фінансово розуміють, що самотужки не впораються. 

"Вартість лікування оцінюється в сотні тисяч гривень, що для нашої родини - непідйомні гроші. Просимо вас надати допомогу в лікуванні дитини, будемо вам дуже вдячні", - просить мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку: 4149 4991 3387 9799

Ольга Іващенко

Повʼязані теми:

Наступна публікація