Роман потребує дорогого лікування в Мінську

Роман потребує дорогого лікування в Мінську

Роман потребує дорогого лікування в Мінську

Молодого чоловіка лікують від раку крові.

Діагноз гострий лімфобластний лейкоз прозвучав для родини Козловського Романа як грім серед ясного неба. У жовтні у 28-річного чоловіка раптово почалася температура і була нудота. В лікарні симптоми сприйняли за отруєння, і лише ретельні аналізи показали справжню причину таких симптомів.

«Після Луцька поїхав в Мінськ, де діагноз підтвердився і вже чоловік пройшов перший курс хіміотерапії. Лікарі кажуть, що їх повинно бути вісім, а потім потрібна буде трансплантація кісткового мозку - ціну назвали у 120000 доларів», - розповідає дружина Романа.

Родині з села насилу вдалося за допомогою рідних і односельчан назбирати кошти на початок лікування, зібрати самостійно сотню тисяч доларів їм несила.

«Один курс хімії коштує 7000 доларів, крім того, аналізи ще 2000 - величезні гроші для нашої сім'ї. Ми живемо в селі, у нас синочку 4 роки, і через місяць мені народжувати другу дитину. Тому змушені звертатись за допомогою до небайдужих людей, щоб допомогли врятувати нашого коханого чоловіка і люблячого татка», - просить дружина Романа.

Реквізити для допомоги:
4149 4978 6842 0987 Козловська Ольга
5168 7573 8134 3500 Козловський Роман


Повʼязані теми:

Наступна публікація