43-річна Міла Йовович оголосила про третю вагітність

43-річна Міла Йовович оголосила про третю вагітність

Фото: Associated Press

Зірка розповіла про прийдешнє поповнення у родині.

Голлівудська акторка українського походження Міла Йовович, яка поділилася кумедними фото донечок і чоловіка, поділилася з фанами радісною звісткою.

Так, 43-річна зірка стрічки "Оселя зла" зізналася, що невдовзі втретє стане мамою. На сторінці в Instagram Йовович запостила світлину, де постає з помітно округлим животиком. Як повідомила Міла, вона перебуває на 13-му тижні вагітності.

"Я знову вагітна. Коли я дізналася про це 13 тижнів тому, у мене були змішані почуття. Через вік і страх знову втратити дитину я не хотіла прив'язуватися до неї завчасно. Останні місяці я і моя сім'я були як на голках, це було нелегко", - зізналася Міла під фотографією, де постає при надії.

Фото: instagram.com/millajovovich

Окрім того артистка розсекретила й стать майбутньої дитини. Так, зовсім скоро Йовович народить своєму чоловіку, 54-річному Полу Андерсону дівчинку. Зауважимо, що у подружжя також є дві доньки – 11-річна Єва і чотирирічна Дешіел.

Як ми писали раніше, декілька років тому, перебуваючи на 4,5 місяці вагітності, Міла Йовович вимушена була зробити екстрений аборт. Про це зірка досі згадує з жахом і зізнається, що після операції вона впала у важку депресію.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація