Джамала розповіла про свого улюбленця на "Голосі країни-7"

Джамала розповіла про свого улюбленця на "Голосі країни-7"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Тренер зізналася, за кого вболівала минулого сезону проекту.

У неділю, 19 лютого, глядачі телеканалу "1+1" побачили п'ятий епізод сьомого сезону вокального проекту "Голос країни" з оновленим тренерським складом, до якого увійшли Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль.

21-річна Анна Кукса з Житомира підкорила Джамалу виконанням пісні Віктора Павліка "Ні обіцянок, ні пробачень" під фортепіано. Після виступу на сцену "Голосу країни" Анну вийшов підтримати фіналіст минулого сезону проекту Влад Каращук. Як виявилося, Анна і Влад - колишні колеги по музичному колективу і друзі.

"Владику, привіт! У минулому сезоні я була впевнена, що ти переможеш, - зізналася Джамала. - Я не можу відпустити Влада без пісні!"

Після чого Джамала разом з Владом Каращуком і Анною Куксою зробили невелику імпровізацію і заспівали пісню "Running", яку Влад виконував в прямому ефірі минулого сезону "Голосу країни".

Нагадаємо, Влад Каращук - фіналіст "Голосу країни-6", чарівний музикант у четвертому поколінні і підопічний Івана Дорна підкорив серця глядачів своїм вокалом і сучасною манерою виконання.

Нагадаємо, ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катерина Осадча, яка 18 лютого вдруге стала мамою. У телеведучої народився син.

Дивіться "Голос країни-7" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація