Джамала в інтерв'ю російському виданню розповіла, коли виступить у РФ

Джамала в інтерв'ю російському виданню розповіла, коли виступить у РФ

Джамала не поїде до РФ, поки Крим не повернеться до складу України / Фото: Проспорт

Зірка наголосила, що не ступить на російську землю, поки Україні не повернуть Крим.

Українська співачка, представниця України на конкурсі "Євробачення 2016" Джамала поспілкувалася із російськими журналістами.

Попри провокаційні запитання, як то "конкурсна пісня неоднозначна" і що "у разі перемоги артистки на конкурсі це не поверне Крим Україні", Джамала трималася і відповідала абсолютно спокійно.

Так, в інтерв'ю виданню "Собеседник" співачка розповіла, коли приїде до Росії з концертом.

"Мені дуже приємно, що крутять пісні з мого останнього альбому, використовують музику в саундтреках в серіалах. Я отримую багато листів з Росії і від щирого серця вдячна своїм шанувальникам. Я впевнена, що ситуація колись вирішиться і я обов'язково приїду. Нехай закінчиться війна на Донбасі, нехай повернеться Крим, і тоді я приїду з великим концертом. А до тих пір - ні", - твердо сказала Джамала.

Також зірка зізналася, що розраховує на підтримку росіян на пісенному змаганні "Євробачення". Свою думку Джамала пояснила тим, що у неї багато родичів у РФ.

"Найближчі: двоюрідні брати і сестри, племінники і племінниці, у нас велика сім'я", - розповіла Джамала.

На запитання журналіста, що існує думка, мовляв, "Криму краще в складі Росії, тому що в Україні розруха, бідність", Джамала відповіла

"По-перше, у нас в Україні немає ніякої бідності і розрухи. Є криза, але вона є і в Росії. Я знаю, що в Криму зараз життя несолодке: то немає продуктів, то немає світла, молодь тікає, бо не може вчитися, працювати, розвиватися, складності з візами, переїздами та інше. Роз'їжджаються хто до Києва, хто за кордон. Дуже багато виїхало художників, музикантів".

Нагадаємо, в інтерв'ю сайту ТСН.ua Джамала розповіла, який спосіб вигадали кримчани, аби проголосувати за неї у фіналі нацвідбору на "Євробачення".

Повʼязані теми:

Наступна публікація