Батькам Джамали у Криму дорікають щодо її пісні для "Євробачення"

Батькам Джамали у Криму дорікають щодо її пісні для "Євробачення"

Батькам Джамали у Криму дорікають щодо її пісні для "Євробачення"

Джамала запевнила у відсутності порушень в її конкурсній пісні «1944» / Фото: Світське життя

Зірка впевнена у відсутності жодних порушень у композиції.

Цьогорічна представниця України на "Євробаченні" Джамала зізналася, що до "1944" деякі кримчани поставилися неоднозначно, йдеться у "Світському житті".

Однак, співачка не звертає уваги на докори сусідів та радить батькам "бути вищими за це".

"Це все на рівні базарних розмов: "Що ж твоя донька таку пісню вирішила заспівати?" Нарікання, шпильки на адресу батьків. Але я весь час говорю, щоб вони не зважали. Дуже важливо зараз не допомагати цим людям роздмухати історію, яку вони собі придумали. "На злодії шапка горить" - це як раз той випадок", - наголосила артистка.

Співачка запевнила, що її конкурсна композиція для "Євробачення" під назвою "1944" не має ніяких порушень, про які говорили у Росії.

"Ми знаємо всі правила, вони вже мають мої матеріали. Це така крута команда, що я здивувалася. Я ще не зрозуміла, що престаляю країну, а вони вже все подивилися. Тому заспокойтеся, нічого вони не знайдуть і знайти не могли", - поділилася Джамала.

Втім, цьогорічна тріумфаторка нацвідбору на міжнародну музичну першість та премії YUNA зізналася, що і не розраховувала на перемогу в конкурсі.

"Звісно, не була впевнена. Коли я зрозуміла, що по балам від журі перемагає The Hardkiss, я просто стояла і казала собі: "Ну, добре, значить, це вже знак, що мені на відбори не потрібно ходити". Була перерва у 5 років, коли я брала участь з піснею Smile. Я розчарувалася у відборах та у справедливості загалом. Цього року я пішла, щоб заспівати, це була для мене афера. За тиждень доробила пісню та прийшла співати", - підкреслила артистка.

Нагадаємо, Джамала відповіла на нападки РФ щодо її пісні для "Євробачення".

Джамала поділилася враженнями від нацвідбору на Євробачення

Джамала поділилася враженнями від нацвідбору на Євробачення

Повʼязані теми:

Наступна публікація