Кім Кардашян та Каньє Вест звернулись до сексолога - ЗМІ

Кім Кардашян та Каньє Вест звернулись до сексолога - ЗМІ

Фото: Associated Press

Пара хоче повернути у стосунки іскру.

Зіркове подружжя Кім Кардашян та Каньє Веста, які замислилися стати батьками вп'яте, наразі як виявилося переживають кризу у стосунках.

Як повідомляють інсайдери виданню RadarOnline, пара віддалилася одне від одного та звернулась до сексолога, щоб зберегти свій шлюб і повернути іскру у стосунки. Цікаво, що це не вперше, коли зірки вдаються до секс-терапії задля поліпшення спілкування.

Фото: instagram.com/kimkardashian

Повідомляється що проблеми у Кім та Каньє виникли після сурогатного народження їхньої четвертої дитини, Псалма, і духовного пробудження Каньє.

"Вони відвідують сеанси терапії не рідше одного разу на тиждень. Кожен розповідає про свої розчарування, а експерт дає рекомендації про те, як розкритися і краще спілкуватися. Сексолог радить, як повернути сексуальну пристрасть в їхнє розмірене життя", - передає слова інсайдера видання.

Також зазначається, що Кім неабияк хвилюється за чоловіка, у якого не так давно діагностували біполярний розлад. Кардашян зважилася на те, щоб найняти команду терапевтів, які контролюватимуть її чоловіка цілодобово.

"За Каньє спостерігатимуть, навіть якщо він не знає про це", - зазначив інсайдер. 

Нагадаємо, нещодавно Кім Кардашян опублікувала знімок, на якому зібрала усіх членів родини за сніданком.

Повʼязані теми:

Наступна публікація