Кохана Кіану Рівза вперше прокоментувала стосунки з актором

Кохана Кіану Рівза вперше прокоментувала стосунки з актором

Фото: Getty Images

Александра Грант дала велике інтерв'ю виданню Vogue.

Обраниця голлівудського актора, художниця Александра Грант, яка підкорила закоренілого холостяка своєю добротою, вперше привідкрила завісу стосунків з зіркою.

47-річна жінка дала відверте інтерв'ю виданню Vogue, в якому вперше прокоментувала роман з актором та розповіла про красу і прийняття себе.

Фото: vogue.co.uk

Так, за словами Грант, вони з Рівзом вже кілька років разом. Познайомилися вони 2011 року, коли актор випустив свою першу книжку "Ода щастя" і шукав художника, який зможе зробити ілюстрації. Зрештою їхнє знайомство переросло не тільки в стосунки, а й в спільний бізнес. Тепер вони разом керують видавництвом X Artists 'Books.

Фото: Getty Images

Також вона зазначила, що після того, як її стосунки зі знаменитістю були розсекречені, реакція її знайомих була приголомшлива.

"Я думаю, що кожен мій знайомий зателефонував мені в перший тиждень листопада, і це чудово ... Але я ставила одне і те саме запитання "Що зробити доброго?", - відзначила Александра.

Прокоментувала Грант і можливе весілля з 55-річним Кіану. 

"Я б із задоволенням відповіла на це запитання за келихом вина ... Любов на всіх рівнях дуже важлива для мене. Не вірю, що ізоляція - правильний шлях. Бувають періоди усамітнення, які потрібні мені як художнику, але при цьому я дуже ціную стосунки", - відповіла художниця на запитання, чи збирається вона заміж за актора.

Фото: vogue.co.uk

Також торкнулася Александра і теми своєї зовнішності. Вона пожартувала, що про її сиве волосся запитують навіть більше, ніж про її коханого. Однак вона впевнена, що своїм зовнішнім виглядом вона руйнує прийняті суспільством еталони.

"Так, у мене сиве волосся і зріст 1 метр 84 сантиметри. Так що якщо говорити про ідеали краси ... Якби я хотіла виглядати, як Кім Кардашян, мені довелося б зробити операцію з укорочення ніг", - віджартувалася жінка.

Нагадаємо, не так давно Александра Грант вже пояснювала, чому не фарбує сиве волосся. Вона опублікувала пост, в якому розповіла, чому не змінює колір волосся. Виявилося, це безпосередньо пов'язано з її здоров'ям.

Повʼязані теми:

Наступна публікація