Мозгова різко прокоментувала зрив концерту LOBODA в Одесі

Мозгова різко прокоментувала зрив концерту LOBODA в Одесі

Мозгова різко прокоментувала зрив концерту LOBODA в Одесі

Фото: facebook.com/olenamozgova1

Продюсера дивує, чому до інциденту приплели Тіну Кароль.

Український продюсер Олена Мозгова різко висловилася щодо зриву концерту Світлани Лободи в Одесі.

На своїй сторінці в Instagram Мозгова висловила обурення щодо того, що деякі юзери вважають причетною до зриву виступу Лободи Тіну Кароль.

"Дорогі мої "експерти" шоу-бізнесу. Несила читати ту муть, яку ви пишете, ніби до зриву концерту Лободи була причетна, чи, навіть, організувала Тіна. Спочатку було смішно, а тепер я бачу, що з новою силою ви "розганяєте" цю історію. По-перше, Тіна розумна, окрім того що талановита, і саме це рідкісне для талановитих та гарних жінок поєднання, ніколи б не привели до рішення "устраніть конкурєнта" і таким чином збільшити свою аудиторію", - написала Олена.

Мозгова також зауважила, що зрив концертів Лободи "лежить у площині не Тіни", а "патріотичної" позиції" Світлани "по відношенню до країни, в якій вона народилась"

"Якщо мені не подобається Тіна, то ніщо не змусить мене піти на її концерт. І це, як на мене, цілком логічно і очевидно має бути для вас, шановні "експерти". Тому зрив концертів Лободи лежить у площині не Тіни, а її "патріотичної" позиції по відношенню до країни в якій вона народилась і громадянкою якої і досі є", - наголосила продюсер.

Нагадаємо, що минулого вечора Світлана Лобода мала дати концерт в одеському нічному клубі "Ібіца". Виступ артистки зірвали активісти патріотичних організацій, які влаштували біля клубу сутичку.

Мітингувальники вимагали "зупинити виступ та вигнати виконавицю, бажано з позбавленням її громадянства України".  Для забезпечення порядку на місці події прибуло чимало правоохоронців.

Щоправда, під час штовханини під нічним клубом невідомі спочатку кинули у натовп дві петарди, пізніше - дві димові шашки. Також було два повідомлення про нібито замінування клубу "Ібіца".

У підсумку концерт Лободи було скасовано і присутні розійшлися з-під клубу. Сама ж співачка спокійно залишити нічний клуб не змогла - її вивезли морем на катері.

Повʼязані теми:

Наступна публікація