В Одесі із петардами та димовими шашками вимагали скасувати коцерт Лободи

Під час бійки хтось застосував сльозогінний газ.

В Одесі поблизу нічного клубу "Ібіца" активісти патріотичних організацій влаштували сутичку через концерт співачки Світлани Лободи.

Про це інформує "Думская".

Мітингувальники вимагали "зупинити виступ та вигнати виконавицю, бажано з позбавленням її громадянства України".  Для забезпечення порядку на місці події прибуло чимало правоохоронців.

Щоправда, під час штовханини під нічним клубом невідомі спочатку кинули у натовп дві петарди, пізніше - дві димові шашки.

"Поліція намагалася провести особистий огляд двох активістів, однак ті відмовилися, через що виникла бійка, під час якої хтось застосував сльозогінний газ. Активістів, які відмовилися від огляду, було затримано. Згодом їх відпустили", - йдеться у повідомленні видання. 

Також було два повідомлення про нібито замінування клубу "Ібіца".

У підсумку концерт Лободи було скасовано і присутні розійшлися з-під клубу.  

Як відомо, депутатка Ірпінської міської ради від партії "Нові обличчя" Наталія Лобода відвідала в Росії передачу "Пусть говорят" із телеведучим Андрієм Малаховим. Жінка спекла для програми торт та отримала квіти від співака Миколи Баскова. Тоді навколо візиту зчинився скандал, а мешканці Ірпеня попросили депутатів та СБУ оцінити дії мами Лободи.

Наприкінці березня мер Ірпеня Володимир Карплюк заявив, що Наталія Лобода написала заяву про складання депутатських повноважень, яку розглянуть на з'їзді партії наприкінці травня. 

Лобода потрапила у ДТП під час зйомок кліпу в Росії

Лобода потрапила у ДТП під час зйомок кліпу в Росії

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація