"Позивний Бандерас": на Одещині знімають український військовий детектив

"Позивний Бандерас": на Одещині знімають український військовий детектив

Фото: Reuters

Показати стрічку планують навесні.

Справжні бійці, які пройшли війну на Сході, стануть акторами в українському військовому детективі, який знімають на Одещині, йдеться в ТСН.12.00.

Це історія розвідника, який викриває ворожих диверсантів. Дружба та зрада, кохання та смерть, а ще карколомні сцени - мають показати глядачеві, з чим доводиться стикатися українським героям.

На околиці села Світлогірське справжній військовий табір. Тут не лише окопи для солдат — у ровах, викопаних в кар'єрі можна замаскувати навіть бронетехніку.

"Ми не заявляємо якесь конкретне місце ми проїхали з творчою групою по всій лінії розмежування і знайшли на Сході таку ж схожу місцину, де є такі глиняні кар'єри і ми підібрали схожу до неї локацію", - заявив продюсер стрічки.

На бойову позицію виїздить справжній танк. Місцеві жителі спочатку з острахом дивилися на скупчення солдат та військову техніку. Потім звикли.

В одній з початкових сцен — непорозуміння у перші дні АТО між військовим-добровольцем та беркутівцем. На Майдані вони були по різні боки барикад, але на війні стали пліч-о-пліч. Поряд з переодягненими акторами справжні бійці. Режисер постійно з ними радиться, щоб батальні сцени виглядали реалістично.

Особливе навантаження тут у піротехніків. Постійні вибухи — це реалії війни, каже ветеран АТО.

Головний герой фільму з позивним Бандерас. Його група має запобігти диверсії та знешкодити російського підривника Ходока. Вживатися в роль, зізнається актор, було нескладно, адже воював добровольцем на Сході.

"Мій герой він розвідник – людина, яка постійно мусить думати, в найкритичніших ситуаціях не втрачати контролю", - каже актор Дніпровського театру Олег Шульга.

У масових сценах задіяні понад сотня курсантів одеської військової академії та техніку. Зйомки триватимуть до осені, ще й сусідній на Херсонщині. А показати стрічку планують навесні.

На Одещині знімають український військовий детектив "Позивний "Бандерас"

На Одещині знімають український військовий детектив "Позивний "Бандерас"

Повʼязані теми:

Наступна публікація