Сергій Бабкін прокоментував свій виступ на нацвідборі "Євробачення-2018"

Сергій Бабкін прокоментував свій виступ на нацвідборі "Євробачення-2018"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Співак вдячний за досвід, який отримав на конкурсі.

Український співак та тренер проекту "Голос країни-8" Сергій Бабкін, який посів четверте місце у полуфіналі на нацвідборі "Євробачення-2018", прокоментував свій результат.

Сергій на власному прикладі показав своїм підопічним як треба гідно сприймати будь-яке рішення у конкурсах.

"Сьогодні, як вперше, знову сколихнули мене почуття участі у конкурсі. Я тепер прекрасно розумію учасників "Голосу країни", які виходять на сцену, і що відбувається у них у душі. Мені подобається перебувати по різні боки барикад як учасника і як тренера. Тільки так можна повністю відчути увесь спектр емоцій з різних боків", - так прокоментував свій виступ Сергій, у суботу, 10 лютого, одразу після оголошення результатів.

А на запитання про те, навіщо вже відомому артисту участь у конкурсі, Бабкін відповів, що до 82-х років точно не назве себе артистом, що відбувся. Зауважив, що якщо буде вважати себе таким, то зайде у глухий кут.

Досвід, який артист отримав на конкурсі, настільки ж важливий для нього, як і участь в інших проектах.

Варто зазначити, що відео з виступом Сергія Бабкіна вже лідирує за переглядами у Youtube серед усіх учасників першого півфіналу.

Нагадаємо, що за результатами голосування у першому півфіналі нацвідбору "Євробачення-2018" у фінал пройшли три учасники. Ними стали: гурт The Erised, LAUD та VILNA.

Повʼязані теми:

Наступна публікація