Шоумен Анатолій Анатоліч заразився коронавірусом

Шоумен Анатолій Анатоліч заразився коронавірусом

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Ведучий поділився перебігом хвороби.

Відомий український шоумен та ведучий Анатолій Анатоліч захворів на коронавірус.

Артист повідомив про зараження COVID-19 на своїй сторінці в Instagram.

Також у своєму дописі шоумен поділився подробицями перебігу своєї хвороби. Так, за словами Анатолія Анатоліча, тест він вирішив здати, коли три дні тому прокинувся з температурою 37,4.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

В мене корона. Це я про вірус.Три дні тому прокинувся з температурою перед ранковим ефіром. 37,4. На каналі суворий температурний скринінг, та й ризикувати здоров'ям інших не маю права. Повідомив на канал і залишився вдома. О 12-й дня здав тест і ввечері вже отримав результат...Про точність тестів окремо у великому пості. Загальна інформації така: точність відсотків 70.

написав артист

Також зірка розповів, як почувається на самоізоляції, і наголосив, що хвороба наразі перебігає майже без симптомів.
 

Третій день на самоізоляції. Температури немає. Була тільки в день здавання тесту. Є невеличкий дискомфорт у горлі. Більше без симптомів. Юла з Алісою та Лолою (дружина та дочки ведучого — прим.ред.) також на самоізоляції. Без контакту зі мною. Я третій день на терасі, смачно їм, солодко п'ю, класне кіно дивлюся. Всім здоров'я! Бережіть себе і своїх близьких. Коло звужується, на жаль

розповів шоумен

Шанувальники у коментарях побажали зірці якнайшвидшого одужання та подякували за подробиці перебігу хвороби.

  • Гарно хвороба перебігає... можна і відпочити. Побільше таких постів, бо так усіх залякали. А у більшості легко проходить хвороба.
  • Одужуйте скоріше!
  • Тримайтеся і якнайшвидшого одужання!

Нагадаємо, не так давно про наслідки коронавірусу розповів співак Олег Винник. Як зізнався артист, здатність сприймати запахи і смак їжі ще повністю не відновилися. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація