"Світ навиворіт": Дмитро Комаров розкриє шляхи наркотрафіку в Бразилії

"Світ навиворіт": Дмитро Комаров розкриє шляхи наркотрафіку в Бразилії

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Сьогодні глядачі побачать як ведучий тревел-шоу відвідав мегаполіс Манаус.

Сьогодні о 21:45 на каналі "1+1" глядачі побачать шостий випуск десятого ювілейного сезону екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт" з Дмитром Комаровим. Телеведучий продовжує розкривати різні аспекти життя Бразилії, країни контрастів, в якій тісно поєдналися два світи: первісне життя диких племен і цивілізація.

Цього разу Дмитро Комаров у "Світі навиворіт" відвідав Манаус - найбільший мегаполіс північної Бразилії й унікальне місто, яке з усіх боків оточене амазонськими джунглями.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведучий покаже інший бік життя в нетрях, де діють свої кримінальні закони, а поліція щосили намагається уберегти жителів від злочинців, які дуже часто стають некерованими через наркотичний вплив. Дмитро став учасником спецоперації місцевої поліції і разом із правоохоронцями виїхав на чергування у нічному Манаусі.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Відвідавши відому кримінальну точку Табатінга, яка розташована на кордоні з Колумбією та Перу і підпорядковується мафіозному клану "Північна родина", де після шести вечора розпочинається неофіційна комендантська година, Дмитро вирішив знайти людину, яка таємно розповість про особливості та закони, що тут існують, а також про збут наркотиків серед місцевих.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

В найкращих традиціях програми ведучий наважиться провести небезпечний експеримент, аби на деяких час перетворитися на псевдонаркодилера, який спробує перевезти несправжній кокаїн, щоб показати шлях розповсюдження наркотиків через кордон Бразилії та Колумбії. Чим саме закінчиться секретна операція Дмитра, та що станеться в результаті, дивіться вже у сьогоднішньому випуску о 21:45 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація