ТЕТ і ТСН.ua дізнались про улюблені фільми відомих українців

ТЕТ і ТСН.ua дізнались про улюблені фільми відомих українців

Кадр з фільму "Сніданок у Тіффані", який полюбляє співачка Джамала / Фото: imdb.com

Алла Мазур, Олександр Усик, Андрій Халпахчі, Ірина Данилевська, Джамала, Катя Осадча та Валерій Харчишин назвали свої улюблені кінострічки.

З 1 травня на телеканалі ТЕТ стартує нова лінійка кіно. Щоночі о 00:00 в ефірі каналу виходитимуть знакові фільми культових режисерів, які неодноразово ставали лауреатами престижних кінопремій.

До старту кінопоказу телеканал ТЕТ і ТСН.ua підготували спільний спецпроект, у якому запропонували відомим українцям розповісти про їхні улюблені фільми.

"Можна хвалитися знанням новітніх шедеврів, можна хизуватися знанням лідерів андерграундного кіно або філософувати на тему арт-хаусу. Але коли, з одного боку, питання стоїть про фільми, які відомі та знайомі всім, а з іншого – про те, що ти готовий переглядати багато разів, - доводиться напружуватися. А втім, завжди є фільми, які були й залишаються "твоїми", - розповідає співзасновник і голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.

Кожна кінострічка в списку героїв спецпроекту не просто стала улюбленою, вона є нагадуванням про важливі події їхнього життя. Наприклад, один зі своїх улюблених фільмів, "Зоряна карта", Катя Осадча дивилася в Каннах напередодні інтерв'ю з Джуліанною Мур. І драма, і спілкування з актрисою справили на телеведучу сильне враження. А фронтмену рок-групи "Друга ріка" Валерію Харчишину кінострічка "Достукатися до небес" нагадує про трагічну подію з його власного життя – втрату рідної людини.

Яке кіно обирають видатні українці? Як улюблені стрічки вплинули на їхнє життя? Які фільми вони можуть постійно переглядати? Саме про це  спільний проект телеканалу ТЕТ та ТСН.ua.

Повʼязані теми:

Наступна публікація