У новому кліпі "Океану Ельзи" хлопець рятує кохану від самогубства

У новому кліпі "Океану Ельзи" хлопець рятує кохану від самогубства

У новому кліпі "Океану Ельзи" хлопець рятує кохану від самогубства

Гурт представив відео на композицію "Сонце" з альбома "Без меж".

Український рок-гурт "Океан Ельзи" під час невеликої перерви в гастрольному графіку відзняв кліп на композицію "Сонце" з нового альбому "Без меж".

Знімання відбувалися у квітні цього року у Києві. Режисером свіжого відео "океанів" став давній друг музикантів, режисер Віктор Придувалов. Саме він свого часу зняв для "ОЕ" кліпи на треки "Холодно", "Кішка", "Без бою", "Все буде добре".

Про сюжет нового кліпу "Океану Ельзи" Придувалов розповідає:

"Я завжди знімаю відео на образах, що виникли як перші реакції на прослуховування пісні. Почувши "Сонце", я побачив дві картинки: головних героїв, що стоять, взявшись за руки, на даху над містом, а вечірнє сонце ховається в їхніх долонях та саму групу, яка грає на фоні величезної зірки на ім'я "Сонце"... Все інше вже вибудовувалось пізніше, під час роботи на сценарієм", - поділився режисер.

Головну роль у кліпі зіграли Анатолій Сачівко (хореограф-постановник, засновник хореографічного об'єднання Apache Crew) та Анастасія Шульга.

"В моїх роботах ніколи немає випадкових людей. Я відчуваю героїв і вже під внутрішній референс йде вибір акторів. Анатолій - головний герой - це стовідсоткове потрапляння в настрій та образ персонажа", - розповів про вибір акторів Придувалов.

До речі, спеціально для кліпу була зведена оновлена версія пісні.

Зауважимо, що наразі "Океан Ельзи" завершує великий концертний "Світовий тур 2016-2017" на підтримку альбому "Без меж".

Повʼязані теми:

Наступна публікація