Видовищна сцена для "Євробачення-2017" у Києві повністю готова

Видовищна сцена для "Євробачення-2017" у Києві повністю готова

Фото: 1tv.com.ua

Вся конструкція сцени – майже суцільний екран.

Сцена для міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" готова. "Сніданок з 1+1" перший, кому ексклюзивно дозволили піднятися на сцену, а заодно дізнатися і всі цікавинки організації конкурсу.

Цього року "Євробачення" відбудеться в 62-й раз. І вдруге в Україні. Вже на початку травня очікується 15 тисяч гостей і, власне, учасники з 42 країн.

Головна арена "Євробачення-2017" від березня майже не спить. Тонни техніки і спеціалісти з усієї Європи зробили так, щоб нарешті серце цього маленького музичного всесвіту почало битися. Сцена "Євробачення" вже готова до пісень та танців. І це не просто сцена, а сцена-робот.

"Неймовірне поєднання світлодіодних екранів, прожекторів, керованих приладів. І в центрі цієї конструкції буде падати та підніматися камера, яка дозволить отримати погляд зверху", - розповів менеджер з телевиробництва Роман Керик.

Якщо простіше, вся конструкція –  майже суцільний екран. Навіть підлога. Тут стільки світла, що вистачить зробити електронезалежним велике село. А довжини кабелів, задіяних у процесі, достатньо, щоб кинути їх від Києва до Черкас - а це понад 180 кілометрів.

Фото: 1tv.com.ua

Крім головної арени, де розташована сцена, подивитись неймовірне шоу можна просто неба у Євромістечку. Територія Хрещатика, від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького, стане офіційною фан-зоною "Євробачення".

"Там буде величезний екран. На сцену, яка буде там біля екрана, будуть виходити зірки майже всіх країн, будуть презентації  країн, будуть концерти виконавців", - поділився творчий директор неефірних подій "Євробачення-2017" Сергій Проскурня.

Більше того, поринути в атмосферу свята музики можна ще на п'яти майданчиках Києва - неофіційних. Кожен обіцяє оригінальну розважальну програму.

"Там працюватимуть МС, хормейстри, викладачі вокалу. Ми там проводитимемо народне караоке пісень "Євробачення", - додав  Проскурня.

Та якщо на фан-зонах місця має вистачити всім, фінал "Євробачення" вже проданий. Якщо поквапитись, можна потрапити на репетиції. І за невеликі гроші.

"Неефірні шоу, генеральні репетиції, як ми їх називаємо, нічим не відрізняються від того, що ми побачимо у прямому ефірі. По два неефірних шоу до кожного півфіналу і фіналу. І квитки там стартують від 219 гривень", - зауважив ведучий "Євробачення-2017" Тимур Мірошниченко.

Оскільки до фіналу доходять не всі виконавці, то півфінали мають бути якщо не більш ефектними, то принаймні довшими за фінальне шоу.

Фан-зони, зіркові репетиції, караоке: як розважатимуть гостей "Євробачення-2017" у Києві

Фан-зони, зіркові репетиції, караоке: як розважатимуть гостей "Євробачення-2017" у Києві

Повʼязані теми:

Наступна публікація